Naomi Sirag

In 1995 ben ik als fysiotherapeut afgestudeerd in Groningen. Tot 2007 heb ik gewerkt als algemeen fysiotherapeut in verschillende particuliere praktijken. In deze jaren ben ik me meer gaan verdiepen in de problematiek rond het bekken en heb ik verschillende cursussen gedaan op het gebied van rugklachten en het bekkenbodemgebied. Sinds 2007 heb ik me totaal gericht op de behandeling van patiënten met bekken en bekkenbodemproblematiek. Inmiddels ben ik Master in de Bekkenfysiotherapie en als gevolg daarvan werkzaam als geregistreerd bekkenfysiotherapeut. Het mooie aan ons vak vind ik dat het een heel dynamische, uitdagende en zeer boeiende richting is binnen de fysiotherapie.

Belangrijk voor de bekkenfysiotherapie is om een veilige, vertrouwde behandelomgeving te creëren. Samen met de cliënten/patiënten streef ik naar een verbetering van de kwaliteit van leven, die door de klachten in bekken- en bekkenbodemgebied afgenomen is.

De afgelopen jaren is mijn interesse zich vooral gaan richten op de gynaecologische klachten en de seksuele problematiek. Ik heb onderzoek gedaan naar de toepassing van echografie binnen de bekkenfysiotherapie.