Mommy Check

Na je bevalling kan je bekkenbodem nog lange tijd niet helemaal goed voelen, terwijl jij als new mommy staat te springen om weer de hort op te gaan. Mommy Check is de redding! Wij maken zes weken na je bevalling de balans op en checken hoe alles down under is hersteld. Hoe heerlijk is het dat je na zo’n intensieve periode, ein-de-lijk weer aan jezelf kunt toekomen!

Direct contact: 06-36046497 of mail: info@bekkenpuls.nl

Na de bevalling wil je graag weer je oude figuur terug, maar wanneer mag je sporten? Ben je weer genoeg hersteld om je lichaam te mogen belasten?

We bekijken je buikspieren, zijn ze voldoende hersteld om te mogen trainen of zijn er aangepaste oefeningen nodig? Middels een echo kunnen we de buikspieren goed beoordelen.

Afhankelijk van jouw situatie onderzoeken we je bekkenbodem en leren je de bekkenbodem op een goede manier te gebruiken tijdens het sporten. Na de bevalling kan het wel een half jaar duren voordat de bekkenbodem weer voldoende steun geeft.

Hiermee kunnen we je helpen om op een veilige wijze te bewegen, je huishouden te doen of je sport weer op te pakken.

Doe de Mommy Check en kom erachter of jij alweer genoeg hersteld bent om je lichaam te mogen belasten!

Direct contact: 06-36046497 of mail: info@bekkenpuls.nl

24/7 ben je in de weer. Als nieuwe mama komt er veel op je af. Ben je 6 weken of langer geleden bevallen en vraag jij je af:

  • Mag ik alweer sporten?
  • Til ik wel goed?
  • Mag ik alweer buikspieroefeningen doen?
  • Kan ik in de sportschool met gewichten trainen?
  • Is mijn bekkenbodem al sterk genoeg?
  • Jouw vraag staat centraal tijdens de Mommy Check.

Voor de mama die zichzelf niet uit het oog is verloren. Voor de mama die naast de liefde voor haar kindje, ook de liefde voor haar lijf hoog heeft.

Verlang je stiekem ook zo naar die momentjes voor jezelf?

Doe de Mommy Check en check of jij down under weer ready to go bent!

Direct contact: 06-36046497 of mail: info@bekkenpuls.nl

Kosten
In sommige gevallen wordt de Mommy Check vergoed vanuit de aanvullende verzekering van je zorgverzekering! Of betaal je Mommy Check zelf voor € 85,- (45 min.)

Lees meer over:

bekken tijdens en na de zwangerschap
bekkenbodem tijdens en na de zwangerschap